ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

itc-fp

Microsoft Office 365
Οδηγίες για χρήση του λογισμικού Office 365 της εταιρείας Microsoft

Η χρήση των εφαρμογών του Office 365 μπορεί να γίνει μόνο online. Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας!!!

Για να μεταβείτε και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας ώστε να προχωρήσετε στην online χρήση των εφαρμογών του Office 365, κάντε κλικ στον σύνδεσμο login.microsoftonline.com και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Στην αρχική σελίδα πληκτρολογήστε στo αντίστοιχo πεδίo το όνομα χρήστη του ιδρυματικού λογαριασμού σας, συνοδευόμενο από @duth.gr π.χ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και πατήστε enter. Αυτόματα θα γίνει ανακατεύθυνση στη σελίδα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης..

signin_1

2. Η ανακατεύθυνση θα σας μεταφέρει στην ιστοσελίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου μπορείτε να επιλέξετε τον λογαριασμό εισόδου. Πατήστε την επιλογή Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

signin_2

3. Θα ανοίξει η ιστοσελίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην οποία θα γίνει η πιστοποίηση των στοιχείων λογαριασμού σας. Πληκτρολογήστε ξανά στα αντίστοιχα πεδία το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του Ιδρυματικού Λογαριασμού σας και πατήστε το κουμπί Σύνδεση.

signin_3

4. Έχετε εισέλθει στη σελίδα του Office 365.

signin_4

5. Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή της σουίτας γραφείου Office της Microsoft από οποιοδήποτε υπολογιστή χωρίς εγκατάσταση, δεδομένου ότι υπάρχει σύνδεση στο internet, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Η εφαρμογή θα ανοίξει στον φυλλομετρητή σας (browser).

signin_5