Αφορά: Διδάσκοντες|Προσωπικό|Φοιτητές

Ενημέρωση για την προετοιμασία της συμμετοχής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην έκθεση τεχνολογίας BEYOND.

Σας ενημερώνουμε ότι το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες προετοιμασίας για την συμμετοχή του στην 2η έκθεση τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 29.9-01.10.2022 στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Το περίπτερο του Ιδρύματος μας βρίσκεται στο pavilion 14 εξοπλισμένο με οθόνες plasma, info kiosk και όλο το απαιτούμενο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την άρτια λειτουργία και την εκθεσιακή του παρουσία.

Η έκθεση BEYOND η πρώτη διεθνής ψηφιακή έκθεση στην Ελλάδα, αποτελεί σημείο συνάντηση λαμπρών μυαλών, ταλέντων και προϊόντων του κόσμου. Πλαισιώνεται από δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις με συμμετοχή από κορυφαίους ομιλητές και παρουσιάσεις καινοτομιών και ζωντανών εμπειριών.

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να παραστούν και να πλαισιώσουν την ομάδα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης δια ζώσης στο περίπτερο, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, κα Σόνια Δεληγιάννη, τηλ. επικ. 25310-39273 (εσωτ. 74273), e-mail: sdeiigia@affil.duth.gr.

Επιπλέον όποιοι ενδιαφέρονται να αποστείλουν ψηφιακό υλικό (πχ video spot ,πέραν εκείνου που είχε σταλεί για την προβολή του στην 86η ΔΕΘ), ώστε να συμπεριληφθεί και να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης ,παρακαλούμε να το αποστείλουν υπόψη του κ. Ιωάννη Λαζάκη (e-mail : ilazakis@affil.duth.gr. τηλ. επικ. 74280) έως την Τρίτη 27 Σεπτέμβρη, προκειμένου να επεξεργαστεί.